Behandlingsformer

 

Akupunktur

I TCM (Traditionel Chinese Medicin) forsøger man at finde årsagen til symptomerne. I TCM ser man ubalancer i kroppen -både fysisk som psykisk, som årsagen til at vi bliver syge eller får symptomer som fx smerter. Derfor starter første behandling med mange spørgsmål, hvor jeg vil spørge ind til, hvordan din krop fungerer både fysisk og psykisk. Ud fra disse informationer laver, jeg en behandling, der passer til netop dig. 

Vha akupunktur stimuleres udvalgte punkter på kroppen. Disse punkter har forbindelse til kroppens meridianer og via den forbindelse kan organerne påvirkes.  På den måde sættes kroppen i gang med at genoprette balancen selv. Der benyttes tynde sterile engangsnåle.

 

GUASHA

Her ”skrabes” huden i et oliesmurt område. På denne måde fjernes smertefulde blokeringer. Metoden er meget effektiv til smerter i nakke, skuldre og ryg, men også andre steder på kroppen kan den benyttes ved smerter. Der kan efter behandlingen ses nogle røde-blå mærker, som er ufarlig og de forsvinder efter nogle dage. 

 

 

 

AURICULO TERAPI = ØREAKUPUNKTUR

Det er akupunktur med meget korte nåle eller nåle der bliver siddende i ørerne i 2-6 dage.  Her benyttes et mikrosystem i øret, hvorved man kan behandle ubalancer i kroppen. Det er yderste effektivt til at fjerne kæbe-og nakkespændinger samt allergier og følelsesmæssige forstyrrelser. Desuden er øreakupunktur effektiv til tobaksafvænning. Ofte benytter jeg øreakupunktur sammen med kropsakupunktur for at forstærke effekten af behandlingen.

 

CUPPING

Der påsættes små cupper på et område af kroppen vha vakum. Cupperne flyttes rundt og opløser derved blokeringer og øger blodgennemstrømningen i området. Det er særdeles effektivt til at opløse muskelspændinger-blokeringer, men også til at løse en forkølelse op.

Der kan ses røde og blå mærker efter behandlingen, som er ufarlige og forsvinder efter nogle dage. Ofte kombineres behandlingen med akupunktur.

 

 

Bestil din tid hos mig

Kontakt: Rikke Nielsen, Telefon 61305658, Kvædeparken 50, 9500 Hobro e-mail: info@rikkes-akupunktur.dk

Luk menu